Vårt klot så ömkligt litet

Min nya bok Vårt klot så ömkligt litet finns nu i bokhandeln, både i den fysiska och den nätbaserade. Jag var på bokmässan i Göteborg och berättade om Vårt klot så ömkligt litet i några olika sammanhang varav några dyker upp i filmad form på TV och nätet så småningom. Under Evenemang hittar du andra tillfällen där du kan höra mer om den.

Vårt klot så ömkligt litet betraktar jorden ur ett kosmiskt perspektiv med oroande slutsatser. Några första reaktioner hittar du i DN.

vårtklot

 

2 reaktioner på ”Vårt klot så ömkligt litet

  1. Mycket intressant. Lägger genast till boken på min läslista.

    Det som är oroande enligt mig, är att så många människor trots larmrapporter inte verkar bry sig mer om klimathotet. De verkar vara mer intresserade av att åka stadsjeep och glo på matlagningstv.

    Om biosfären havererar kanske allt går åt skogen. Biosfären har ingen skyldighet att producera oxygen åt oss. De som har en chans att överleva på lång sikt är nog bakterierna och svamparna.

  2. Nu har jag läst boken. Den är skrämmande, men perspektivet är helt rätt. Vi måste vakna upp nu, inte om tio år. Risken är stor att ekosystemen dör ut medan vi slösurfar på nätet. Tyvärr verkar nyhetskanalerna ha tröttnat på att rapportera om klimatet. Mycket oroande.

Kommentarer inaktiverade.